logo

De Brinken Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Bomen Wegdek Parkeerplaatsen Voetpad Plantsoe

Door: K Hemmes
October 9, 2019

Al jaren lang een doorn in het oog van alle omwonenden. Bomen te groot geworden. Overal drukken wortels de bestrating omhoog.Sommigen staan scheef en geven parkeerproblemen. Regelmatig veel afvallende takken bij sterke wind. Ook veel dode takken. Nemen ook veel licht weg in omliggende woningen.Wegdek in armoedige staat en de meeste parkeerplaatsen volledig door wortelgroei opgedrukt.Voetpaden in slechte staat en slecht onderhouden. Omhoog liggende bestrating. Ook weer door wortels.Plantsoenen zien er triest uit. Sommige een paradijs voor ongedierte en onkruid.Lantarenpalen de laatste 25 jaar niet één keer geschilderd.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Eigenlijk moet alles aangepakt worden én in de hele wijk. Oude bomen weghalen en kleine, in de toekomst in omvang beperkte daarvoor terugplanten.
De bestrating van de voetpaden in normale stoeptegels uitvoeren zo ook de onlangs aangelegde Molenbrink bestrating. Wat een drama is dat gebleken. Wordt nu als weg aangezien en maakt het er niet mooier op. Wijzig dan dus de bestemming fietspad die het nu heeft in wandelpad. 


Reacties

Eens

Amy | October 11, 2019 1:10 PM

Eens maar alleen die bomen verwijderen die een risico vormen, de rest is gewoon een kwestie van regelmatiger onderhoud aan de tegels! En voor elke boom die weg gaat moet wel inderdaad een terugkomen die dan wellicht niet zo gaat woekeren.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel