logo

De Brinken Knapt Op

Laatste nieuws

Verslag vierde werksessie bewonerscommissie - 5 maart 2020

Tijdens de vierde bijeenkomst heeft de bewonerscommissie een reactie gegeven op de voorstellen voor de herinrichting. Daarnaast heeft de commissie gekozen welke extra projecten moeten worden uitgevoerd om de buurt nog aantrekelijker te maken.

Download het verslag

Verslag derde werksessie bewonerscommissie - 23 januari 2020

Tijdens de derde bijeenkomst heeft de bewonerscommissie gekeken naar voorstellen voor het verbeteren van het groen en het water in de wijk.

Download het verslag

Verslag tweede werksessie bewonerscommissie - 28 november

In de tweede bijeenkomst met de bewonerscommissie zijn verschillende plannen ontworpen die een oplossing zijn voor de opknappunten.

Download het verslag

Verslag eerste werksessie bewonerscommissie - 14 november

De bewonerscommissie is met de opknappunten aan de slag gegaan. Besproken is wat mooi is en moet blijven zoals het is. Daarnaast is een lijst opgesteld met de belangrijkste opgaven voor het opknapplan. Uitgangspunt was de kaart van De Brinken met daarop alle opknappunten.

Download het verslag
Download de kaart met opknappunten

De bewonerscommissie stelt zich voor

De bewonerscommissie is bekend! 14 bewoners gaan in de komende maanden samen met de gemeente concrete plannen maken voor het herinrichten van De Brinken. De bewoners stellen zich graag aan je voor. Ze vertellen je wat zij belangrijk vinden voor de openbare ruimte van De Brinken en wat ze willen bereiken in de bewonerscommissie. 

Wie zitten er in de bewonerscommissie?

Verslag wijkbijeenkomst 17 oktober

Tijdens de wijkbijeenkomst hebben veel verschillende mensen opknappunten doorgegeven. In de gesprekken konden zij toelichten wat het probleem is en wat er speelt in de wijk. De bezoekers gaven aan dat ze positief zijn over het proces en hun betrokkenheid daarbij.

Download het verslag

Login om verder te gaanAnnuleren